TAMKin digimentorit-verkoston toiminta alkanut ja sivusto avattu!

Tervetuloa TAMKin digimentori-verkoston uunituoreille sivuille! TAMKin digimentorit-verkoston toiminta käynnistettiin vuoden alussa. Miksi? Koska, kuten sanottua, viime kädessä strategiset(kin) murrokset lähtevät ja toteutuvat organisaation yksilöiden ja yhteisöjen tekojen kautta. TAMKin digimentoreilla on keskeinen rooli tässä murroksessa tukemisessa, niin arjen työssä vertaisiaan auttaen kuin kehittäjinä sekä hyvien ja uusien käytäntöjen ja tiedon jakajina.

Digimentorit on vertaistukiverkosto, jossa on mukana monipuolinen osaajien joukko TAMKin koulutusyksiköistä. Sivustomme kautta haluamme tuoda esille toimintaamme ja osaamistamme, ja toivomme, että myös muut korkeakoulutuksen, tai minkä tahansa toimialan, digitalisaatiosta innostuneet – tai siitä vaivaantuneet – jakaisivat ajatuksiaan, eli tänne kirjoittamamme blogipostaukset herättäisivät rakentavaa keskustelua aiheisiin liittyen.

TAMKin Digimentorit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *