Vuosi takana digimentoritoimintaa

Niin on vuosi vierähtänyt myös TAMKin digimentoritoiminnassa! Kuluneen vuoden aikana digimentoriporukka hitsautui hyvin yhteen ja paljon tietoa ja osaamista jaettiin ja jalostettiin ryhmän kesken. Digimentoreiden rooli yksiköissään realisoitui moninaisena: teknologista konsultointia, työpajojen organisointia, henkilöstön verkkokurssin suunnittelua ja toteutusta, laatutyövälineiden kehittämistä yms. Myös blogikirjoituksia tuli runsaasti vuoden aikana ja statistiikan mukaan kirjoituksia myös luettiin mukavasti!

Jatkossa meidän tulee kiinnittää edelleen huomiota tietoisuuden ja tunnettuuden kehittämiseksi TAMKin sisällä. Tätä kautta pystymme saavuttamaan suuremman volyymin eli parantamaan vaikuttavuuttamme. Palautekysely koulutusyksiköidemme henkilöstölle lähtee eteenpäin lähipäivinä. Odotammekin mielenkiinnolla, millaista tietoa samme toimintamme jatkokehittämisessä hyödynnettäväksi. Varmaa on, että kehitettävää on vielä, mutta niin pitääkin.

How to design an online course -verkkokurssimme henkilöstölle toteutetaan toisen kerran 4. periodissa. Ensimmäisen toteutuksen kokemusten perusteella henkilöstö kohtaa hyvin samankaltaisia haasteita kuin opiskelijammekin verkkokursseilla: oman ajankäytön hallinta. Kurssin jatkokehittämistarpeita on jo tunnistettu ja analysoitu kerätyn kurssipalautteen pohjalta. Helmikuun TAMK-konferenssissa digimentoreilla on muutama oma esitys, joissa valotetaan mm. niin toimintaa yleisesti kuin kokemuksia em. henkilöstölle suunnatusta verkkokurssista.

Tästä on hyvä jatkaa! Hyvää alkanutta vuotta toivottaen,

-Ilkka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *